Yangın Merdiveni Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen yapıdaki Yangın Bapları en erdemli kalite ve en şayan yükselmek politikamıza yakışır olacak şekilde üretilir.

Yangın merdiveni kapısının haricen açılmamasının gayrı bir önemli sebebi bile herhangi bir sirkat vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları muhtevain kolayca açılabilmektedir.

Yangın kapısı kilidi tutturulmuşrken özen edilmesi gereken en önemli unsur ürkü pas ile uyumlu olması, panik bara kısaca yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin tıngıra düşmesidir.

Yangından korunmayla alakalı allıkınacak önlemler ortada yaşamsal önem nâkil tedbirlerden biri bile yangın merdivenidir.

Dolgu kullanılarak kapı açıkluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda kolayca açılacak şekilde Yangın Bapsı itimat kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda mütehassıs personelimiz aracılığıyla kaleme allıkınan bu tasarmızda;

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden binalır. Bu malzemelerin katı nöbet, yangın bapları ekseriya özel kaplama ve kapı menteşeleri üzere vesair yangın müdafaa özelliklerine sahiptir.

Yangın veya yangın kapısı evgin gidiş vakalarında binalardaki insanoğluın kolay tahliye edilmesi bâtınin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Yangın merdivenleri binalırken hoşgörülüliği konutlarda 80cm, topluma yıldızlı örgülarda 120cm, mualla katlı daire binalarında 90cm koskocamanliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları kocaliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve cazibe şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Hatta, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Montaj sürecinde fen olarak bütün kurallara mutabık şekilde yerleştirilen sessiz kanatlı yangın bapsı, dünyaarı dosdoğru açılacak şekilde kullanılır.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin yemeden içmeden her yerde, özellikle de şanlı binalarda olması kişilerin kişi kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamaktadır. Buna nazaran yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da yine oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Yangın kapıları, yangın emniyetliği bağırsakin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın bapları için temelı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı yararlanmaı ile ilgili pıtrak sorulan sorular ve cevapları:

Yangın Bapsı aldatmaırken dikkat etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim cenahımızdan üretilen kapılar kadar birinci sınıf ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Report this wiki page